Intentioneel komen opdagen

Door
Roger Hardy
22.12.2022
5 min leestijd
Deel dit bericht
Intentioneel komen opdagen

Intentioneel komen opdagen 🎯

Herken je het volgende?

👉 Je gaat je afspraak in en je bent met je gedachten nog ergens anders?

👉 Of je gaat die afspraak in zonder concreet doel wat je wilt bereiken?

👉 Je hebt je bij je afspraak niet verdiept in je gesprekspartner?

👉 Of je loopt van meeting naar meeting zonder vooraf helder te hebben wat je komt brengen en halen.

👉 Een privé voorbeeld. Je komt thuis na een drukke dag en je kinderen willen je aandacht, maar je bent met je gedachten ergens anders.

Het overkomt ons allemaal, je beweegt als het ware door de dag en je leven heen, zonder duidelijke focus, doel en commitment. Maar het is niet effectief. Het geeft een onbevredigend gevoel en het gaat ook ten koste van je resultaten.

Wat je wél kunt doen?

Voor élke afspraak en meeting helder hebben:

✔ Wat je komt brengen.

✔ Wat je wilt creëren.

✔ Wat je wilt oplossen.

✔ Welk resultaat je wilt behalen.

Dus ben voorbereid én volledig gefocust op je afspraak van dat moment. Ben er volledig vóór de ander. Dan ben je er ook volledig vóór jezelf.

☝ Intentioneel komen opdagen bij je afspraken geeft je rust en ruimte in je hoofd en zorgt ervoor dat je veel effectiever wordt en krachtigere relaties bouwt. De ander, jouw collega, prospect óf je kind, merken immers direct, als jij er volledig vóór hen bent.

Dus, met welke intentie ga jij je volgende afspraak in?

Nb. Dit is een voorbeeld van vele tools die er zijn om effectiever en krachtiger door het leven te gaan. Om de stap te zetten van goed naar beter. Om de stap te zetten naar high performance leiderschap of een high performing team. Stuur mij een DM of geef mij een belletje als je hier hulp bij kunt gebruiken.

Share this post

Bedrijven die hebben gekozen voor groei

Laten we samen creëren

Jouw toekomst wordt nu door jou gecreëerd. Laten we samen aan jouw succesverhaal beginnen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een krachtig leven en een bloeiend bedrijf.