Vertragen om daarna te kunnen versnellen

Door
Roger Hardy
12.7.2023
5 min leestijd
Deel dit bericht
Vertragen om daarna te kunnen versnellen

Vertragen om daarna te kunnen versnellen

Daar is een zomervakantie natuurlijk bij uitstek geschikt voor.

Door afstand te nemen ga je bij jezelf en je bedrijf dingen zien die je niet ziet als je continue vol gas geeft.

Door te vertragen, je zakelijke (en privé) leven van een afstand te bekijken en op een dieper level te reflecteren, ga je hoofd- van bijzaken onderscheiden en kun je de kernacties van oppervlakkige acties onderscheiden.

Je gaat o.a. zien waar je op koers ligt, waar je achter loopt, welke correcties je te maken hebt en of je ook daadwerkelijk de dingen aan het doen bent die je zou moeten doen.

Je krijgt weer messcherp voor ogen wat je doelen zijn en hoe je die op een zo’n efficiënt en effectief mogelijke manier kunt bereiken 🎯

En deze focus zorgt weer voor (innerlijke) rust, grip en meer impact. En dus betere resultaten. Zowel zakelijk als privé.

Genoeg redenen dus om te vertragen en te reflecteren.

👉 Heb je hier hulp bij nodig? Dan help ik je graag op weg. Na ons gesprek heb jij je doelen en kernacties weer scherp gesteld en ga je met de juiste focus in een rechte lijn op je doelen af.

Geniet van de vakantie, de vertraging en de reflectie en laat me weten als je een (digitale) koffie wilt inplannen 🤝

Share this post

Bedrijven die hebben gekozen voor groei

Laten we samen creëren

Jouw toekomst wordt nu door jou gecreëerd. Laten we samen aan jouw succesverhaal beginnen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een krachtig leven en een bloeiend bedrijf.